Oktober 2005

   

 

Så er der kommet gang i Lauget efter stævnet, Et stævne, som vi ikke kan sige var velbesøgt. Vi fik dog valgt et nyt Laug, men kun med tre medlemmer: Claus og Michael er fortsat og en enkelt – Arne Frederiksen - havde mod til at komme med for første gang. Et stort velkommen til ham. Desværre kom vi jo så ikke op på de 7 medlemmer som der er plads til i bestyrelsen, så det kommende år afhænger meget af jer alle, for at vi kan få gang i tingene i Ørsted. Vi tre kan ikke magte det hele.

 

Vi er jo blevet lidt presset til at starte hårdt op her efter stævnet, da Ramsø kommune igen tog en dårlig beslutning, og det har jo gjort at vi har besøgt jer alle for en lille underskrift, fra både store og små, og som ordsproget siger så mange bække små gør stor å, og nu er der samlet 106 underskrifter - heraf de 27 fra børnene - godt gået Ørsted. Så må vi jo se, om det gør indtryk på borgmesteren.

 

Vi håber, at I vil støtte ligeså godt op om juleudvalget, så vi kan få en juleudsmykket by og en hyggelig julefest ligesom sidste år. I år planlægger vi at holde festen den første søndag i advent (den 27/11). Mere information følger, når juleudvalget har planen på plads. Meld jer, hvis I har lyst til at hjælpe til:

 

Kontaktpersonerne er:

  

                      Hanne Nielsen, Ørstedvej 16, tlf. 46 14 77 80

                      Malene Krag, Ørstedvej 17b, tlf. 46 18 64 46          

                     

Så støt op om julen i Ørsted.

 

 

Til sidst har vi en bøn til alle børnefamilier:

Mød op til fotografering 

Lørdag kl. 13.00 på Smedeengen.

 

Billedet vil vi bruge i konkurrence med partiernes valgplakater her op til valget. Vi har en ide om at hænge plakater op på masterne før partierne. Med en tekst, hvor spørgsmålet er ”hvem passer på os?” ”Ørsted søger ansvarligt parti”, se forslag på lørdag. Andre forslag modtages også med kyshånd. Men i første omgang er det vigtigt med masser af børn på et billede. Lauget giver selvfølgelig en is og vand til børnene + en vand eller øl til de voksne.

 

Med venlig hilsen

Ørsted Landsbylaug